Color Consult CMYK vit outline

PitStop Pro combo landscape CMYK 2017 

Flera stora nyheter och förbättringar i PitStop 

Läs mer om nya PitStop här...

Enfocus Connect 13

Ta emot perfekta PDF-filer med kontroll

Enfocus Connect ALL försäkrar att alla filer som inkommer till tryckeriet är godkända och följer de krav som ställs på PDF-filer för er produktion.

Med Connect ALL kan kan skapa hur många som helst av de små appar som skickas till kunderna. Varje app kan anpassas för kundens produktion och med egna inloggningar till FTP-server eller Switch-server. Kontrollen av PDF-filen görs på kundens dator och om några fel rapporteras kan kunden enkelt åtgärda detta omgående innan filen levereras. En Connect ALL app kan även installeras som en skrivare hos din kund, när då utskrift görs genom denna skrivare skapas en PDF, den analyseras och skickas till dig. Det ger då även möjlighet att få tryckbara PDF-filer från Officedokument.

Connect ALL appen som kunden får är knuten till ditt företag och kan endast användas för att skicka filer till er.

Connect ALL kan utföra följande funktioner

  • One-Click perfekta PDF-filer genom exportfunktion i Adobe InDesign eller Adobe Illustrator. Connect kan också skapa en skrivare som kan användas av alla program i kundens dator för att göra tryckfärdiga PDF-filer. Connect ALL använder Adobes Normalizer teknik.
  • Automatisk korrigering av fel i PDF-filen baserat på PitStop Actionlist teknik.
  • PDF kontroll baserat på PitStop preflightprofiler
  • Kunden kan fylla i uppgifter för en Job-ticket innan filen skickas som underlättar i tryckeriets arbetsflöde.
  • Helt automatisk leverans av PDF-filen med säker överföring via FTP, SFTP, e-post, HTTP eller direkt till en Switch-server.
  • En Connector App kan ges en företagsprofil med egna ikoner och bakgrund i appens fönster.

 

create-high-quality-PDF-files-from-any-application pdf-quality-control easy-job-delivery
Skapa högkvalitets PDF-filer från alla program Kontrollera PDF-filen med den inbyggda PitStop preflightfunktionen Leverera filen automatiskt till tryckeriet

Fördelar med Enfocus Connect ALL 13

Kvalitet som uppfyller er standard.

Kreatörer som använder en Connector kan skapa en PDF-fil med hög kvalitet från alla program med bara ett klick. Connctor använder samma PDF-teknik som finns i Adobes program vilket garanterar att PDF-filen uppfyller alla krav för tryck. Till detta kommer Enfocus PitStop-teknik som gör kontroll enligt PitStops preflightprofiler och gör korrigeringar med PitStops Actionlist-teknik. Allt inbakat i Connector.

Kraftfull kontroll

Enfocus Connect ALL ger tryckeriet full kontroll över hur kunderna skapar sina PDF-filer som ska skickas. Tryckeriet kan ställa in exakta parametrar för hur PDF-filen ska kontrolleras beroende på produktion eller andra omständigheter. Kontrollen görs på kundens dator och en rapport genereras omgående. Om inte filen är godkänd kan kunden snabbt göra de korrigeringas som behövs innan filen skickas. Inställningarna för leverans kan anpassas helt individuellt för att filen ska hamna rätt på tryckeriets system.

Kan installeras som skrivare

Det ger möjlighet för er kund att på ett enkelt sätt skapa och skicka en fullvärdig PDF-fil till tryckeriet utan att man behöver bekymra sig om en massa olika inställningar. Perfekt för kunder som vill trycka Office-dokument.

Smidig anpassning till befintliga system på tryckeriet

Om tryckeriet har Switch för sin mottagning av filer kan detta integreras med Connectorn, på så sätt kan Switch ta emot filen och sortera baserat på de uppgifter kunden fyller i i formuläret innan filenskickas iväg.

Förbättrad kundservice

Med en Connect-lösning får kunden en bättre och säkrare lösning i leveransen av filer till tryckeriet. Tryckeriet får också en bättre funktion i sin hantering av filmottagning.

33 900 kr Enfocus Connect ALL
+ Lägg i kundkorg
6 900 kr Enfocus Connect ALL serviceavtal