Color Consult CMYK vit outline

PitStop Pro combo landscape CMYK 2017 

Flera stora nyheter och förbättringar i PitStop 

Läs mer om nya PitStop här...

Enfocus Connect 13

Ta emot perfekta PDF-filer med kontroll

Connect SEND fungerar i Windows eller Mac och skickar filer säkert till FTP, SFTP, HTTP, e-post eller till en  Switch-server. Man kan även lägga till Job-ticket information med instruktioner för det specifika jobbet. Connect SEND har ingen inbyggd preflight som Connect YOU eller Connect ALL har.

Fördelar med Enfocus Connect SEND

 1. Anslut kunden till dig för säker och problemfri filöverföring
  Det är viktigt att ha en fungerande mottagning av filer som ger dina kunder trygghet. Med Connect SEND kan du ge kunderna ett sätt att skicka filer utan att de behöver ringa varje gång för att fråga hur de ska logga in eller för att fråga om filen kommit fram. Du skickar dom en förinställd liten app som ligger på deras skrivbord, det enda de behöver göra är att dra och släppa filerna på ikonen. Filerna blir sen automatiskt överförda till tryckeriet.

  Connect SEND skickar automatiskt kundens filer med FTP, SFTP, HTTP, e-post eller till ert Switch-flöde. Med Switch-flödet kan filerna tas emot, sorteras, kontrolleras och sedan rapporteras tillbaka till kunden.

 2. Samla in viktiga uppgifter om kunden och jobbet
  Med Connect SEND kan du samla in data som skickas med i en Job-ticket. Där kan kundens kontaktuppgifter följa med, jobbinformation till exempel upplaga, storlek m.m. Fälten som ska fyllas i kan anpassas helt efter era behov.

 3. Specialanpassning för varje kund
  Du kan skapa en Connect SEND app för varje kund med specifika uppgifter, till exempel inloggning på FTP. Eller gör det enkelt och ha en Connect SEND för alla kunder.  Du har alla möjligheter att variera dig. Connect SEND kan anpassas med ikoner och bakgrund i programfönstret för din egen profil. När kunden får en Connect SEND så krävs inga installationer eller Admin-behörigheter för att använda den på kundens dator.

 4. Automatisk uppdatering
  För att hela tiden se till att uppgifterna i konfigurationen är aktuella så finns en automatisk uppdateringsfunktion inbyggd. Varje gång appen startas så kontrolleras om det är den senaste versionen, om inte så laddas de senaste inställningarna ned och appen uppdateras.

13 900 kr Enfocus Connect SEND
+ Lägg i kundkorg
2 300 kr Enfocus Connect SEND serviceavtal