Color Consult CMYK vit outline

PitStop Pro combo landscape CMYK 2017 

Flera stora nyheter och förbättringar i PitStop 

Läs mer om nya PitStop här...

Color Consult är certifierad för Enfocus produkter

cert expert logoVi kan hjälpa dig med olika lösningar för ditt PDF-flöde där Enfocus Switch kan vara en central punkt i flödet. Vi har flera olika programvaror som kan kopplas ihop med Switch för att göra ditt arbetsflöde helt automatiskt och bespara dig många arbetstimmar varje dag.


Kontroll av provtryck

Vill du vara helt säker på att ditt provtryck ska korrekt och riktigt i förhållande till trycket ska verifiera det. Det innebär att man gör en nogrann kalibrering av ditt system som sen kontrollmäts. När det uppfyller ISO-normen 12647-7 är det verifierat.

Trygghet

Med ett verifierat system är du helt säker på att så här ska det se ut i tryck. Om det inte gör det har du fått ett dåligt tryck och kan sätta press på tryckeriet för att uppnå bättre resultat nästa gång eller kanske till och med kräva prisreduktion.

Hur som helst, det är ditt provtryck som gäller!

Vill du få ditt provtryck verifierat? Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Installation och försäljning av provtrycksutrustning

Color Consult kan erbjuda färdiga paketlösningar med skrivare, papper, programvaror, utbildning och installation till förmånliga priser.

Vi säljer Epson skrivare och EFI programvara för provtryckssystem.


Konsultation om grafisk produktion och prepress

Med mångårig erfarenhet av prepress och dess olika system kan vi hjälpa dig att reda ut begreppen och ge dig den utbildning samt skapa de rutiner som krävs i dagens produktion för att leverera ett felfritt material till tryckeriet.

Idag räcker det med att ha Adobes programsvit för att göra ett fullgott prepressarbete och leverera en felfri PDF-fil till tryckeriet.


Utbildning i PitStop och PitStop server

Om du behöver lära dig hur PitStop fungerar kan vi hjälpa dig. Color Consult har hållt ett antal kurser ute på företag som vill gå på djupet i PitStop och lära sig förstå hur alla olika inställningar fungerar. För att kunna utnyttja PitStop är en kurs till stor hjälp.