Color Consult CMYK vit outline

enfocus pitstop Pro pos-13

Flera stora nyheter och förbättringar i PitStop 

Läs mer om nya PitStop här...

Premier Water Resistant Canvas 17"x 3m

Polyester-/bomullsblandning med en fantastisk struktur som framhäver konstnärernas arbeten på en blank yta. Det är tänjbart och passar därmed perfekt att rama in, är vattenfast och har extremt lång livslängd och är den duk som har den högsta upplösningen.

Oavsett om det handlar om fotoporträtt eller konståtergivning gör Premium Canvas Satin alla proffs med höga krav nöjda. Det ger bästa möjliga bildkvalitet och är samtidigt ett media för ökad kreativitet. Denna fantastiska, hårda kvalitetsduk består av en motståndskraftig blandning av 65 % polyester och 35 % bomull som är perfekt för foto- och konståtergivning. Den har en beläggning som kan återge skrivarens högsta upplösning och som är flexibel utan att töjas ut samt en fin struktur för ger ett äkta konstnärligt utseende och stabilitet.

Tillsammans med underbar färgåtergivning ger Premium Satin duk en högblank yta och är dessutom snabbtorkande och vattenfast och passar inom många olika områden som kräver högsta möjliga bildkvalitet och mycket långa displaytider.


Bredd: 432mm (17 tum) Rullens längd: 3 m Pappersvikt: 350 g