Color Consult CMYK vit outline

PitStop Pro combo landscape CMYK 2017 

Flera stora nyheter och förbättringar i PitStop 

Läs mer om nya PitStop här...

PitStop Server 2017 English

pitstop-server12-boxshot

PitStop Server 2017

Manuella redigeringsverktyg som PitStop Pro är otroligt kraftfulla för att korrigera sista minuten-problem i PDF-filer och att göra dem klara för tryck. PitStop Server har samma kraftfulla verktyg men gör det med automatik, med hjälp av Hot-folders tillåter det dig att automatisera kontroll och korrigering av PDF-filer. Det är lätt att föreställa sig hur preflight kan automatiseras med hjälp PitStop Server, men möjligheterna är mycket större.

  • Åtgärda vanliga problem i PDF-filer.
  • Justera färgerna i PDF-filer för en viss tryckmetod.
  • Lägga till stämplar, vattenstämplar och bakgrunder till PDF-filen
  • Och mycket mer...

Självklart bygger PitStop Server på industristandard med Enfocus preflight-motor för att kontrollera alla aspekter av dina PDF-filer och upptäcka saknade eller skadade teckensnitt, felaktiga färger, objekt utan utfall och mycket mer ...

Den stöder standarder som PDF/X, Ghent PDF Workgroup specifikationerna och de profiler som skapats av dig eller från ditt tryckeri.

Du kan generera en fullständig pre-flight rapport som listar alla problem som finns i dina filer, PitStop Server stöder samma användarvänliga preflight rapporter som PitStop Pro men kan även skapa omfattande XML-rapporter.

Command-Line Interface

När mer integration är nödvänding, gör ett CLI (command-line interface) som medföljer PitStop Server det lätt. Enkelt kan integrering av preflight och automatiska korrigeringsfunktioner med standardinställningarna göras, medan det avancerade läget tillåter full anpassning med hjälp av en XML-driven integration.

PitStop Server i större automatiserade arbetsflöden

PitStop Server integreras enkelt med Enfocus Switch för att ge preflight och automatisk korrigering av PDF-filer i ett större automatiserat arbetsflöde. Du kan då automatiskt hämta PDF-filer från FTP-servrar eller ta emot dem via e-post. Utföra preflight på dem och informera dina kunder automatiskt om det finns problem i filerna. Kombinera PitStop Servers kapacitet med andra viktiga publiceringsverktyg för att skapa PDF-filer, gör färghantering och bläck optimering, bildoptimering, provtryck, utskjutning och mycket mer.


Digital leverans.

Tillverkarens URL : http://www.enfocus.com/en/products/pitstop-server

Relaterade produkter

Ytterligare information

Resultat 1 - 1 av 1