Color Consult CMYK vit outline

Butiken är stängd

Butiken är stängd. Om du vill beställa Epsonbläck eller provtryckspapper kan det fortfarande ordnas.
Gör din beställning med ett email.

Color Logic

Färghantering på ett smart sätt

Color Logic för pålitlig och korrekt färgåtergivning

Color Logic FärghanteringOm det är viktigt för dig och ditt företag att återge färger i tryck på ett så rättvisande sätt som möjligt ska du titta på produkterna från Color Logic. Produkterna klarar alla aspekter på färghantering, högkvalitativ bildskärmskalibrering, profilverktyg och DeviceLink-verktyg samt automatisk färgserver för konvertering av arbeten.

För varje program finns videopresentationer för att ge dig mer utförligare information om dessa programvaror.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Color Logic CoPrA är i en klass för sig när det gäller att skapa ICC-profiler.

Om du vill skapa ICC-profiler av högsta kvalitet på ett enkelt sät toch med hög tillförlitlighet? Eller skapa DeviceLink-profiler för CMYK till CMYK konverteringar? Eller redigera färgkonverteringar med kontrollerat resultat? Då är det ColorLogic CoPrA som är alternativet!

Intelligent analys och optimering av mätdata.

ColorAnt är en programvara för att bearbeta mätdata innan man gör profiler. Mätdata innehåller ofta felaktiga värden av olika anledningar och det ger dåliga ICC-profiler. Felaktigheterna kan bero på läsfel vid mätningen, dåligt underlag m.m. ColorAnt är verktyget som analyserar mätdata och justerar avvikelser till ett bättre resultat. Vid flera mätningar kan ColorAnt sammanställa mätningarna till ett justerat genomsnittsvärde.

ZePrA färgkonverterar automatiskt med hög kvalitet, både med ICC-profiler eller DeviceLinks

Nu när DeviceLinks har etablerats som ett tillförlitligt sätt att göra färgkonverteringar för olika produktionssätt erbjuder ZePrA från Color Logic en automatisk lösning. Du kan enkelt konvertera PDF eller pixelbilder genom ICC-profiler eller DeviceLink-profiler. ZePrA har många funktioner som gör ditt arbetflöde enkelt och lätt att sköta.