Color Consult CMYK vit outline

Butiken är stängd

Butiken är stängd. Om du vill beställa Epsonbläck eller provtryckspapper kan det fortfarande ordnas.
Gör din beställning med ett email.

Enfocus PitStop Server 2017

Automatisk kontroll av PDF-filer

PitStop Server 17

Lyft ditt arbetsflöde till en automatiserad nivåPitStop Server compact RGB 2017

Manuell redigering verktyg som PitStop Pro är otroligt kraftfullt att korrigera sista minuten problem i PDF-filer och gör dem lämpliga för produktion .

PitStop Server tar samma effekt till en automatiserad nivå , med hjälp av en praktisk bevakad mapp arkitektur det tillåter dig att automatisera kontroll och korrigering av PDF-filer .

Det är lätt att föreställa sig hur preflight kan automatiseras med hjälp av PitStop Server, men möjligheterna är mycket större .

  • Fixa av gemensamma problem i PDF-filer
  • Justerar färgerna i PDF-filer för en viss utenhet
  • Lägga till märken, vattenstämplar eller bakgrunder

Naturligtvis bygger PitStop Server på branschstandarden Enfocus preflight engine att kontrollera alla aspekter av dina PDF-filer och upptäcka saknade eller korrupta typsnitt , felaktiga färger, föremål utan blöda och mycket mer ...

Den stöder standarder såsom PDF / X, de Ghent PDF Workgroup specifikationerna och de profiler som skapats av ditt företag, förläggare eller tryckeri.

Du kan skapa en fullständig preflight rapport som listar alla problem som finns i dina filer, PitStop Server stöder samma användarvänliga preflight rapporter än PitStop Pro men tillåter också generera omfattande XML- rapporter .

Kommandoradsgränssnitt

När mer integration behövs, kan ett CLI ( Kommandoradsgränssnitt ) i PitStop Server ge de instruktioner som behövs. Ett enkelt läge tillåter snabb integration av preflight och automatisk korrigering funktioner med standardinställningar, medan det avancerade läget ger full anpassning med hjälp av en XML-driven integration. En XML-fil som skickas parallelt med PDF-filen innehåller instruktioner och inställningar för preflighten som ska utföras.

PitStop Server i större automatiserade arbetsflöden

PitStop Server passar perfekt in i Enfocus Switch för att ge preflight och automatisk korrigering av PDF-filer i ett större automatiserat arbetsflöde .

Automatiskt ladda ner PDF -filer från FTP-servrar eller ta emot dem via e-post. Preflighta dem och informera dina kunder automatiskt av problem i filer. Kombinera PitStop Server skapacitet med andra viktiga publiceringsverktyg för att skapa PDF-filer, utföra färghantering och färgoptimering, bildoptimering, korrektur, utskjutning och mycket mer.

Nyheter i PitStop Server 2017

Geomapper PDF teknologi som ger möjlighet att påverka objekt inom ett delområde på sidan. Särskilt användbart inom förpackningstryck.

Skapa rektanglar från PDF-boxar, till exempel gör en ram av en Trimbox.Inbyggt stöd för DeviceLink-konvertering, 41 standard DeviceLinks följer med.


Nuheter från tidigare version

Välj bara objekt innan för en viss konturlinje, till exempel en stanslinje. Då kommer PitStop bara att utföra ändringar och kontroller innanför denna linje. Särskilt värdefullt för förpackningar

Skapa dina egna preflight-meddelanden på svenska.

Automatisk generering av utfall

Förbättringar i markering och val av sidor

Några värdefulla funktioner i PitStop 13 Server

Automatisk inhämtning av saknade typsnitt från Monotype

Rapporering av tryckfärgsåtgång, lämpligt för digitaltryckerier.

 PitStop 13 Server anväder Adobes teknik för att slå ihop genomskinliga objekt.